IMG_6426

MEDEWERKERS

Gerjen Winkeler | tandarts | praktijkeigenaar
Gerjen is in 1993 aan de universiteit van Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Na een aantal jaren als medewerker te hebben gewerkt in twee tandartspraktijken in Ulft en Arnhem is ze in 2002 haar eigen praktijk begonnen in het huidige pand aan de Wilhelminastraat. Ondertussen heeft ze door uitbreiding van haar praktijk een heel enthousiast team om zich heen verzameld die zowel (kleine) kinderen als volwassenen met veel persoonlijke aandacht behandelt.

Tevens behandelt ze bewoners  van De Herbergier.

Als voorzitter van de Netherlands Oral Health Society is ze zeer actief als tandarts-vrijwilliger om mensen in Nepal gratis tandheelkundige hulp te bieden en heeft ze een schoolprogramma op het gebied van mondgezondheid ontwikkeld voor Nepalese scholen. BIG geregistreerd onder nummer 39042625302

IMG_6371
Kim Smits | mondhygiëniste

Kim heeft haar studie mondhygiëne aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen voltooid in 2003. Hiervoor had ze al de tandartsassistentenopleiding gedaan. Ze werkt bij Tandartspraktijk Winkeler sinds 2004 en in een orthodontiepraktijk in Arnhem. In 1997 heeft ze als vrijwilliger in Nepal gewerkt tijdens de dentalcamps.

IMG_6340Dominique Peters | mondhygiëniste
Dominique heeft haar studie mondzorgkunde in 2012 afgerond. Tijdens haar tandartsassistentenopleiding en haar studie mondzorgkunde aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen heeft ze al bij Tandartspraktijk Winkeler gewerkt. Ze is tevens werkzaam in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop bij de afdeling kaakchirurgie.

IMG_6337Ruby Smits | tandartsassistente
Ruby heeft haar tandartsassistenopleiding voltooid in 2000 aan het Rijn IJssel College te Arnhem. Sinds 2003 werkt ze bij Tandartspraktijk Winkeler. Ze is actief betrokken bij de NOHS en is zelf al 3 maal mee naar Nepal geweest om de mensen daar gratis tandheelkundige hulp te geven.

IMG_6403 Wilma Welling-Ampting | preventieassistente
Wilma is sinds 1986 al werkzaam als tandartsassistente en heeft in meerdere praktijken gewerkt waar naast algemene tandheelkunde ook kleine chirurgische-en implantologiebehandelingen werden gedaan. De daar opgedane vaardigheden en het behalen van haar preventieassistentediploma in 2003 komen haar bij Arnhem Dental goed van pas. Ze werkt bij Arnhem Dental sinds 2008 zowel bij de kaakchirurgen als bij de tandartsen.

Angelique Rabelink | receptioniste

Wendy van den Dolder | receptioniste