MEDEWERKERS

PeterRijsemusPeter Rijsemus is in 1988 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Nijmegen. Kort hierna was hij werkzaam aan het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) aan het UMC St. Radboud. In 1999 werd de overstap gemaakt naar het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) in het Rijnstate Ziekenhuis, waar hij ook managementtaken vervult. Tot aan de start van Arnhem-Dental in 2007 had hij hiernaast een algemene tandartspraktijk in Arnhem-Zuid. De volledige prothese, voorzieningen op implantaten en ingewikkelde tandheelkundige problemen alsmede snurkproblematiek horen tot zijn aandachtsgebied. Peter Rijsemus is sinds 2001 geregistreerd als tandarts maxillo faciale prothetiek (tandarts MFP) door de Nederlandse Vereniging voor Prothetische Tandheelkunde en Gnathologie (NVGPT) en sinds 2012 als Tandheelkundig Slaapgeneeskundige door de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS).

BIG geregistreerd onder nummer 19023640402

NathalieNathalie Wonink is in het verleden werkzaam geweest als dierenverzorgster en daarna als assistente bij een dierenartsenpraktijk in Apeldoorn. Zij heeft acht jaar lang in deze praktijk administratieve en praktische werkzaamheden verricht en veel op zelfstandige basis gedaan. Hierna heeft zij de overstap gemaakt naar de mondzorg en was zij als balie-assistente de  organisatorische spin in het web in een grote tandheelkundige praktijk met veel behandelkamers. Haar liefde voor de tandheelkunde is gebleven toen zij de overstap maakte naar AD TIEN, maar nu leert ze de fijne kneepjes van het vak aan de stoel als tandartsassistente  met een uitgebreid takenpakket  passend bij moderne taakdelegatie.

JolandaPeters

Jolanda Peters-Eijgenraam tandartsassistente met een uitgebreid takenpakket. Haar diploma behaalde zij in juni 1992. Hierna was zij werkzaam in de algemene praktijk als stoelassistente. In 1994 begonnen haar werkzaamheden als tandartsassistente op het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem. Hier vervulde zijn naast de assistentietaken ook taken organisatorische en logistieke taken voor de afdeling. Op deze afdeling heeft zij ook veel ervaring opgedaan met het zelfstandig vervaardigen van de volledige prothese, al dan niet op implantaten. Sinds 2007 is zij werkzaam in Arnhem Dental als assistente en heeft zij ook diverse opleidingen gevolgd voor het vervaardigen van Mandibulaire Repositie Apparaten (snurkbeugels). Vanaf 2018 kwam hier steeds meer de nadruk op te liggen en sindsdien is zij als MRA consulent in dienst bij Somnomed en is in die hoedanigheid een belangrijke aanvulling op het team van Arnhem Dental.

Angelique Rabelink heeft jarenlang ervaring opgedaan in diverse dienstverlenende sectoren als de reiswereld, het bankwezen en accountancy. Ze was verantwoordelijk voor zowel baliewerkzaamheden als de administratie. Het was daarbij belangrijk om besluitvaardig en oplossingsgericht te werk te gaan. Uiteraard zijn hierbij  goede communicatieve vaardigheden onmisbaar.

Sinds december 2018 is zij toegevoegd aan het team van Arnhem Dental waar zij de balie beheert. Zij is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en verantwoordelijk voor het plannen van afspraken. Daarnaast zijn er diverse administratieve werkzaamheden. Het contact met patiënten enerzijds en alle behandelaars anderzijds maakt het werk afwisselend en boeiend.

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg  in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.