MEDEWERKERS

PeterRijsemusPeter Rijsemus is in 1988 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Nijmegen. Kort hierna was hij werkzaam aan het centrum voor bijzondere tandheelkunde aan het UMC–St.Radboud. In 1999 werd de overstap gemaakt naar het centrum voor bijzondere tandheelkunde in het Rijnstate Ziekenhuis, waar hij ook managementtaken vervult. Tot aan de start van Arnhem-Dental in 2007 had hij hiernaast een algemene tandartspraktijk in Arnhem-Zuid. De volledige prothese, voorzieningen op implantaten en ingewikkelde tandheelkundige problemen alsmede snurkproblematiek horen tot zijn aandachtsgebied. Hij is tevens landelijk actief voor de bijzondere tandheelkunde in het kader van opleiding en bij,- en nascholing. BIG geregistreerd onder nummer 19023640402

JolandaPetersJolanda Peters-Eijgenraam is tandartsassistente met een uitgebreid takenpakket. Haar diploma behaalde zij in juni 1992. Hierna was zij werkzaam in de algemene praktijk als algemeen assistente. In 1994 begon zij haar werkzaamheden als tandartsassistente op het centrum voor bijzondere tandheelkunde in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem. Hier vervulde zij naast de assistentietaken ook taken van algemeen belang voor dit centrum. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan met het zelfstandig vervaardigen van de volledige prothese al dan niet op implantaten. Sinds 2007 werkzaam op Arnhem Dental, behoort deze behandeling dan ook tot haar aandachtsgebied. Tevens heeft zij diverse opleidingen gevolgd voor het vervaardigen van Mandibulaire Repositie Apparaten, beter bekend als snurkbeugel.

Nathalie Wonink is in het verleden werkzaam geweest als dierenverzorgster en daarna als assistente bij een dierenartsenpraktijk in Apeldoorn. Zij heeft acht jaar lang in deze praktijk administratieve en praktische werkzaamheden verricht en veel op zelfstandige basis gedaan. Hierna heeft zij de overstap gemaakt naar de mondzorg en was zij als balie-assistente de  organisatorische spin in het web in een grote tandheelkundige praktijk met veel behandelkamers. Haar liefde voor de tandheelkunde is gebleven toen zij de overstap maakte naar AD TIEN, maar nu leert ze de fijne kneepjes van het vak aan de stoel als tandartsassistente  met een uitgebreid takenpakket  passend bij moderne taakdelegatie.

Angelique Rabelink, receptioniste

Wendy van den Dolder, receptioniste