skip to Main Content

Dr. Jeroen P.M. Fennis

BIG geregistreerd onder nummer 9020951402

Dr. Jeroen P.M. Fennis is afgestudeerd als tandarts (1989, cum laude) en arts (1994) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De specialisatie Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA-chirurgie) is afgerond in 1998. In 1999 is hij toegetreden tot de maatschap MKA-chirurgen van Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem. In 2004 is hij gepromoveerd op het onderwerp ‘Mandibular Reconstruction: Platelet Rich Plasma & Scaffolds, an experimental study”. Aandachtsgebieden zijn implantologie, pre-implantologische chirurgie, dentoalveolaire chirurgie en CMD en orofaciale pijn. Op het gebied van de (pre-)implantologie is hij zowel nationaal als internationaal actief op wetenschappelijk en opleidings-terrein. Hij is door de NVOI erkend als implantoloog in 2003. In het Centrum voor Tandvervangende Implantologie ‘Arnhem Dental’ is hij als implantoloog werkzaam sinds 2007. Naast de patiëntenzorg is hij actief in diverse commissies/besturen vanuit ziekenhuis, wetenschappelijke- en beroepsvereniging. Hij is in Ziekenhuis Rijnstate als specialist-manager mede-verantwoordelijk voor het bestuur van de afdeling MKA-chirurgie.

Dr. Theo J.M. Hoppenreijs

BIG geregistreerd onder nummer 29038495002

Dr. Theo J.M. Hoppenreijs is afgestudeerd als tandarts (1983, cum laude) en arts (1992) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De specialisatie Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA-chirurgie) is afgerond in 1990. Na enkele jaren als MKA- chirurg in het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen te hebben gewerkt is hij in 1993 overgestapt naar de maatschap MKA-chirurgen van Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem. In 1999 is hij gepromoveerd op het onderwerp ‘Anterior open bite deformity; an observational three-center study”. Aandachtsgebieden zijn implantologie, pre-implantologische chirurgie, kaakosteotomieën, en oncologie. Op deze gebieden is hij zowel nationaal als internationaal actief op wetenschappelijk en opleidings-terrein. Hij is door de NVMKA erkend als oncoloog in 2000 en door de NVOI erkend als implantoloog in 2003. In het Centrum voor Tandvervangende Implantologie ‘Arnhem Dental’ is hij als implantoloog werkzaam sinds 2007. Op bestuurlijk/ commissie niveau is hij actief in ziekenhuis Rijnstate, in de beroepsvereniging (NMT) en in de wetenschappelijk vereniging (NVMKA en NVOI)). Hij is in Ziekenhuis Rijnstate betrokken en verantwoordelijk voor de specialistenopleiding van MKA-chirurgen.

Robbert Hover

BIG geregistreerd onder nummer 19911445102

Robbert Hover is afgestudeerd als tandarts (2009, cum laude) en arts (2014) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De specialisatie Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA-chirurgie) is afgerond in 2018.  In 2019 is hij toegetreden tot de vakgroep MKA-chirurgie van het Rijnstate ziekenhuis Arnhem. Aandachtsgebieden zijn implantologie, pre-implantologische chirurgie, orthognate chirurgie en dento-alveolaire chirurgie. Sinds 2019 is hij werkzaam als implantoloog in Arnhem Dental. In het ziekenhuis Rijnstate is hij voorzitter van de vakgroep MKA-chirurgie.

Wilma Welling-Ampting

Wilma Welling-Ampting is sinds 1986 al werkzaam als tandartsassistente en heeft in meerdere praktijken gewerkt waar naast algemene tandheelkunde ook kleine chirurgische-en implantologiebehandelingen werden gedaan. De daar opgedane vaardigheden en het behalen van haar preventieassistentediploma in 2003 komen haar bij Arnhem Dental goed van pas. Ze werkt bij Arnhem Dental sinds 2008 zowel bij de kaakchirurgen als bij de tandartsen.

Yvette Jongste-Neuray

Yvette Jongste-Neuray heeft na haar opleidingen in de grafische- en sportsector een zeer gevarieerd arbeidsverleden: Recreatie-mederwerker, administratieve functies bij in het Bankwezen, Menzis zorgkantoor en andere functies. Ze heeft deze banen zowel in Nederland als in de rest van de wereld gehad. In 2003 heeft ze tijdelijk gewerkt bij Arnhem Dental en is in aanraking gekomen met de tandheelkunde. In 2007 werd ze benaderd voor een functie als assistente bij de implantologiebehandelingen van de kaakchirurgen.

Wendy van den Dolder

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Erna van Rooij

Baliemedewerkster

Erna van Rooij heeft de meeste werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Zij is begonnen in 1984 bij een aannemersbedrijf als receptioniste-telefoniste en heeft daarna bij diverse grote bedrijven gewerkt in verschillende functies. In 2018 heeft zij de overstap gemaakt naar de mondzorg en is begonnen als balie assistente bij een tandprothetische praktijk. Sinds 2021 werkt zij bij Arnhem Dental en vindt het fijn om deel te mogen uitmaken van het team. Ze haalt er voeldoening uit de patiënten zo goed mogelijk te woord te staan en ze op hun gemak te stellen.

Back To Top