skip to Main Content

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de receptie van Arnhem Dental, telefoonnummer 026-3893330

Wij vragen U uw afspraakkaartje en verzekeringspasje mee te nemen. Verder graag bij het eerste bezoek uw legitimatiebewijs overhandigen. Wij streven ernaar U op tijd te behandelen. Toch kan het voorkomen dat een geplande behandeling of een spoedgeval meer tijd vraagt dan voorzien. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Maandag t/m vrijdag: 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.
Vrijdagmiddag is de praktijk telefonisch niet bereikbaar.

U wordt vriendelijk verzocht om gemaakte afspraken bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de besproken tijd in rekening te brengen.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak.

U kunt de praktijk bereiken via:

Wilhelminastraat 49
6812 CT Arnhem

Op ons terrein kunt u vrij parkeren voor de deur, wij zijn rolstoeltoegankelijk. Er bestaat een mogelijkheid om gecombineerde afspraken te maken voor verschillende behandelingen en behandelaars.

Doe uw mond open!

Iedere verandering in uw gezondheidssituatie, ook zwangerschap, kan van belang zijn voor de behandeling. Stelt u ons alstublieft vóór de behandeling op de hoogte. Tevens verzoeken wij U wijzigingen in naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en verzekering door te geven aan de balieassistente, u kunt dit ook via het contactformulier op deze website doen.

Back To Top