skip to Main Content

Peter Rijsemus

BIG geregistreerd onder nummer 19023640402

Peter Rijsemus is in 1988 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Nijmegen. Kort hierna was hij werkzaam aan het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) aan het UMC St. Radboud. In 1999 werd de overstap gemaakt naar het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) in het Rijnstate Ziekenhuis, waar hij ook managementtaken vervult. Tot aan de start van Arnhem-Dental in 2007 had hij hiernaast een algemene tandartspraktijk in Arnhem-Zuid. De volledige prothese, voorzieningen op implantaten en ingewikkelde tandheelkundige problemen alsmede snurkproblematiek horen tot zijn aandachtsgebied. Peter Rijsemus is sinds 2001 geregistreerd als tandarts maxillo faciale prothetiek (tandarts MFP) door de Nederlandse Vereniging voor Prothetische Tandheelkunde en Gnathologie (NVGPT) en sinds 2012 als Tandheelkundig Slaapgeneeskundige door de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS).

Nathalie Wonink

Nathalie Wonink is in het verleden werkzaam geweest als dierenverzorgster en daarna als assistente bij een dierenartsenpraktijk in Apeldoorn. Zij heeft acht jaar lang in deze praktijk administratieve en praktische werkzaamheden verricht en veel op zelfstandige basis gedaan. Hierna heeft zij de overstap gemaakt naar de mondzorg en was zij als balie-assistente de  organisatorische spin in het web in een grote tandheelkundige praktijk met veel behandelkamers. Haar liefde voor de tandheelkunde is gebleven toen zij de overstap maakte naar AD TIEN, maar nu leert ze de fijne kneepjes van het vak aan de stoel als tandartsassistente  met een uitgebreid takenpakket  passend bij moderne taakdelegatie. In 2020 heeft zij haar opleiding tot tandartsassistent afgerond en haar diploma behaald.

Wendy van den Dolder

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg  in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Odette Stevens

Baliemedewerkster

Odette is haar carrière gestart in het winkelbedrijf en heeft zo veel ervaring opgedaan in het omgaan met klanten. Hierna heeft ze als gediplomeerd medisch secretaresse op verschillende poliklinieken in het Rijnstate en het Slingeland Ziekenhuis gewerkt. In 2020 is ze gestart als baliemedewerkster bij Arnhem Dental en AD TIEN. Ze vindt het erg belangrijk om de rust te bewaren in de drukte voor en achter de balie. Klantvriendelijkheid staat daarbij altijd centraal. Odette is tevens gediplomeerd brandweervrouw en werkzaam bij de vrijwillige brandweer post Lobith.

Back To Top