skip to Main Content

Gerjen Winkeler

Tandarts

BIG geregistreerd onder nummer 39042625302

Gerjen is in 1993 aan de universiteit van Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Na een aantal jaren als medewerker te hebben gewerkt in twee tandartspraktijken in Ulft en Arnhem is ze in 2002 haar eigen praktijk begonnen in het huidige pand aan de Wilhelminastraat. Ondertussen heeft ze door uitbreiding van haar praktijk een heel enthousiast team om zich heen verzameld die zowel (kleine) kinderen als volwassenen met veel persoonlijke aandacht behandelt. Ze vindt het plezierig om te werken in een team dat een groot deel van de tandheelkunde bestrijkt en dat patiënten in één praktijk terecht kunnen voor hun tandheelkundig probleem. Ze bevordert de sterke teamgeest die er binnen Arnhem Dental heerst maar neemt ook veel praktische zaken voor haar rekening binnen deze praktijk.

Tevens behandelt ze bewoners van De Herbergier. Als voorzitter van de Netherlands Oral Health Society is ze zeer actief als tandarts-vrijwilliger om mensen in Nepal gratis tandheelkundige hulp te bieden en heeft ze een schoolprogramma op het gebied van mondgezondheid ontwikkeld voor Nepalese scholen

Kim Smits

Mondhygiëniste

Kim heeft haar studie mondhygiëne aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen voltooid in 2003. Hiervoor had ze al de tandartsassistentenopleiding gedaan. Ze werkt bij Tandartspraktijk Winkeler sinds 2004 en heeft in een orthodontiepraktijk in Arnhem gewerkt en heeft daar inmiddels veel ervaring opgedaan met de verschillende orthodontische behandelingen. In 1997 heeft ze als vrijwilliger in Nepal gewerkt tijdens de dentalcamps. Aandacht, zorgvuldigheid en gedrevenheid  kenmerken haar in haar werk.

Liza van Loo

Mondhygiëniste

Liza heeft haar studie Mondzorgkunde in 2019 cum laude afgerond  aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Zij heeft de vernieuwde vierjarige opleiding gedaan en is mede opgeleid in het uitvoeren van uitgebreide tandvleesbehandelingen en andere behandelingen zoals het boren en vullen van nieuw ontstane gaatjes.  Tijdens haar studie is zij als vrijwilliger mee geweest met de dental camps in Nepal. Zij is bestuurslid van de Netherlands Oral Health Society. Voor de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten zit ze in de Young Professionals Commissie. Sinds 2022 is zij docent op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen bij de opleiding Mondzorgkunde.

Saskia de Koning

Tandartsassistente

Saskia is sinds 1990 gediplomeerd tandartsassistente en traditioneel opgeleid als stoelassistente. In meerdere praktijken heeft zij ervaring opgedaan en werkt het liefst samen met de tandarts aan de stoel om de behandelingen plezierig te laten verlopen. Ze vindt het werken in een hecht team belangrijk. Haar motto is dan ook “met elkaar, voor elkaar”.

Wilma Welling-Ampting

Preventieassistente

Wilma Welling-Ampting is sinds 1986 al werkzaam als tandartsassistente en heeft in meerdere praktijken gewerkt waar naast algemene tandheelkunde ook kleine chirurgische-en implantologiebehandelingen werden gedaan. De daar opgedane vaardigheden en het behalen van haar preventieassistentediploma in 2003 komen haar bij Arnhem Dental goed van pas. Ze werkt bij Arnhem Dental sinds 2008 zowel bij de kaakchirurgen als bij de tandartsen.

Wendy van den Dolder

Balie-assistente

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Annette Oosterhof-Zwarts

Balie-assistente

Met als basis L’Ecole International d’Hostesse Tunon heeft Annette Oosterhof-Zwarts zich vooral beziggehouden met de financiële wereld en daar ook veel opleidingen in gevolgd (Nibe opleidingen en assurantie). Ze was lange tijd bij diverse banken werkzaam als baliemedewerker, manager, maar ook financieel adviseur voor particulieren en bedrijven. Hierna heeft zij ViaVia overgenomen in Velp, een kledingzaak voor tweedehandskleding in het hoogste segment. Als ondernemer was ze hierbij verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering. Mede door de Coronamaatregelen kwam er een einde aan deze onderneming en met haar eerder opgedane ervaring in de tandheelkunde door invalwerkzaamheden leek de keuze om in onze praktijk als baliemedewerkster aan de slag te gaan de juiste. Met de genoemde achtergrond is zij zeer klantgericht, accuraat, een teamspeler en communicatief zeer vaardig.

Back To Top