skip to Main Content

Jochem Vegelin

Tandtechnieker/ Klinisch Prothese Technieker

Jochem Vegelin heeft in 2011 zijn opleiding als Klinisch Prothese Technicus afgerond en heeft daarna gewerkt bij diverse praktijken in de regio.

Door zijn jarenlange ervaring bent u bij Jochem in goede handen, een van zijn goede eigenschappen is communicatie.

Hij is deskundig in het aanmeten en plaatsen van een volledige prothese, partiële plaatjes en frames. Hij maakt ook protheses op implantaten. Ook voor aanpassingen of reparaties aan uw huidige prothese kunt u bij Jochem terecht. Hij werkt samen met tandartsen.

Michiel Smit

Tandtechnieker/ Klinisch Prothese Technieker

Michiel Smit is in 1980 begonnen als tandtechnieker en is sinds 1999 werkzaam als klinisch prothese technieker. Hij heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken.

Hij is gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses, partiële plaatjes, frames en implantaatgedragen protheses. Tevens houdt hij zich bezig met het repareren en aanpassen van bestaande protheses.

Hij werkt op maandag bij Arnhem Dental.

Wendy van den Dolder

Balie-assistente

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Annette Oosterhof-Zwarts

Balie-assistente

Met als basis L’Ecole International d’Hostesse Tunon heeft Annette Oosterhof-Zwarts zich vooral beziggehouden met de financiële wereld en daar ook veel opleidingen in gevolgd (Nibe opleidingen en assurantie). Ze was lange tijd bij diverse banken werkzaam als baliemedewerker, manager, maar ook financieel adviseur voor particulieren en bedrijven. Hierna heeft zij ViaVia overgenomen in Velp, een kledingzaak voor tweedehandskleding in het hoogste segment. Als ondernemer was ze hierbij verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering. Mede door de Coronamaatregelen kwam er een einde aan deze onderneming en met haar eerder opgedane ervaring in de tandheelkunde door invalwerkzaamheden leek de keuze om in onze praktijk als baliemedewerkster aan de slag te gaan de juiste. Met de genoemde achtergrond is zij zeer klantgericht, accuraat, een teamspeler en communicatief zeer vaardig.

Back To Top