skip to Main Content

Bart de Mik

Tandtechnieker/ Klinisch Prothese Technieker

In 2004 heeft Bart zijn diploma Tandprothetiek gehaald en in 2005 zijn diploma voor Klinisch Prothese Technieker in Nijmegen. Bart is, na het behalen van zijn diploma’s, de eerste jaren tandtechnieker geweest in Rotterdam en Velp en daarna bij 4Dental in Apeldoorn. Hier is hij ook werkzaam geweest als leidinggevende van de prothese afdeling. De laatste jaren is hij bij 4Dental werkzaam als behandelaar op meerdere locaties. Hij is deskundig in het behandelen van patiënten met een volledige prothese, een gedeeltelijke prothese of een volledige prothese op implantaten.

Wendy van den Dolder

Balie-assistente

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Erna van Rooij

Balie-assistente

Erna van Rooij heeft de meeste werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Zij is begonnen in 1984 bij een aannemersbedrijf als receptioniste-telefoniste en heeft daarna bij diverse grote bedrijven gewerkt in verschillende functies. In 2018 heeft zij de overstap gemaakt naar de mondzorg en is begonnen als balie assistente bij een tandprothetische praktijk. Sinds 2021 werkt zij bij Arnhem Dental en vindt het fijn om deel te mogen uitmaken van het team. Ze haalt er voeldoening uit de patiënten zo goed mogelijk te woord te staan en ze op hun gemak te stellen.

Back To Top