skip to Main Content

Bart de Mik

Tandtechnieker/ Klinisch Prothese Technieker

In 2004 heeft Bart zijn diploma Tandprothetiek gehaald en in 2005 zijn diploma voor Klinisch Prothese Technieker in Nijmegen. Bart is, na het behalen van zijn diploma’s, de eerste jaren tandtechnieker geweest in Rotterdam en Velp en daarna bij 4Dental in Apeldoorn. Hier is hij ook werkzaam geweest als leidinggevende van de prothese afdeling. De laatste jaren is hij bij 4Dental werkzaam als behandelaar op meerdere locaties. Hij is deskundig in het behandelen van patiënten met een volledige prothese, een gedeeltelijke prothese of een volledige prothese op implantaten.

Wendy van den Dolder

Balie-assistente

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Odette Stevens

Balie-assistente

Odette is haar carrière gestart in het winkelbedrijf en heeft zo veel ervaring opgedaan in het omgaan met klanten. Hierna heeft ze als gediplomeerd medisch secretaresse op verschillende poliklinieken in het Rijnstate en het Slingeland Ziekenhuis gewerkt. In 2020 is ze gestart als baliemedewerkster bij Arnhem Dental en AD TIEN. Ze vindt het erg belangrijk om de rust te bewaren in de drukte voor en achter de balie. Klantvriendelijkheid staat daarbij altijd centraal. Odette is tevens gediplomeerd brandweervrouw en werkzaam bij de vrijwillige brandweer post Lobith.

Back To Top