skip to Main Content

Bart de Mik

Tandtechnieker/ Klinisch Prothese Technieker

In 2004 heeft Bart zijn diploma Tandprothetiek gehaald en in 2005 zijn diploma voor Klinisch Prothese Technieker in Nijmegen. Bart is, na het behalen van zijn diploma’s, de eerste jaren tandtechnieker geweest in Rotterdam en Velp en daarna bij 4Dental in Apeldoorn. Hier is hij ook werkzaam geweest als leidinggevende van de prothese afdeling. De laatste jaren is hij bij 4Dental werkzaam als behandelaar op meerdere locaties. Hij is deskundig in het behandelen van patiënten met een volledige prothese, een gedeeltelijke prothese of een volledige prothese op implantaten.

Wendy van den Dolder

Balie-assistente

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Annette Oosterhof-Zwarts

Balie-assistente

Met als basis L’Ecole International d’Hostesse Tunon heeft Annette Oosterhof-Zwarts zich vooral beziggehouden met de financiële wereld en daar ook veel opleidingen in gevolgd (Nibe opleidingen en assurantie). Ze was lange tijd bij diverse banken werkzaam als baliemedewerker, manager, maar ook financieel adviseur voor particulieren en bedrijven. Hierna heeft zij ViaVia overgenomen in Velp, een kledingzaak voor tweedehandskleding in het hoogste segment. Als ondernemer was ze hierbij verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering. Mede door de Coronamaatregelen kwam er een einde aan deze onderneming en met haar eerder opgedane ervaring in de tandheelkunde door invalwerkzaamheden leek de keuze om in onze praktijk als baliemedewerkster aan de slag te gaan de juiste. Met de genoemde achtergrond is zij zeer klantgericht, accuraat, een teamspeler en communicatief zeer vaardig.

Back To Top