MEDEWERKERS

Barbra Savenije | Tandprotheticus

In 2018 heeft Barbra haar diploma Tandprothetiek aan de Hogeschool van Utrecht behaald.

De tandprotheticus is een direct toegankelijke eerstelijns zorgverlener die deskundig is in het behandelen van de geheel of gedeeltelijk tandeloze patiënt door middel van uitneembare gebitsprotheses; van intakegesprek tot nazorg. Zij doet dat geheel zelfstandig met betrekking tot de volledige prothese of op verwijzing van een tandarts of huisarts met betrekking tot protheses bij niet geheel tandeloze patiënten.

AGB code 93100108

Barbra werkt bij en namens 4Dental Tandprothetiek en is op woensdag  aanwezig.

Angelique Rabelink heeft jarenlang ervaring opgedaan in diverse dienstverlenende sectoren als de reiswereld, het bankwezen en accountancy. Ze was verantwoordelijk voor zowel baliewerkzaamheden als de administratie. Het was daarbij belangrijk om besluitvaardig en oplossingsgericht te werk te gaan. Uiteraard zijn hierbij  goede communicatieve vaardigheden onmisbaar.

Sinds december 2018 is zij toegevoegd aan het team van Arnhem Dental waar zij de balie beheert. Zij is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en verantwoordelijk voor het plannen van afspraken. Daarnaast zijn er diverse administratieve werkzaamheden. Het contact met patiënten enerzijds en alle behandelaars anderzijds maakt het werk afwisselend en boeiend.

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg  in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.