MEDEWERKERS

Barbra Savenije | Tandprotheticus

In 2018 heeft Barbra haar diploma Tandprothetiek aan de Hogeschool van Utrecht behaald.

De tandprotheticus is een direct toegankelijke eerstelijns zorgverlener die deskundig is in het behandelen van de geheel of gedeeltelijk tandeloze patiënt door middel van uitneembare gebitsprotheses; van intakegesprek tot nazorg. Zij doet dat geheel zelfstandig met betrekking tot de volledige prothese of op verwijzing van een tandarts of huisarts met betrekking tot protheses bij niet geheel tandeloze patiënten.

AGB code 93100108

Barbra werkt bij en namens 4Dental Tandprothetiek en is op woensdag  aanwezig.

Wendy van den Dolder heeft met een basis van kraamzorg, thuiszorg en kinderopvang de zorg  in het bloed zitten. Daarna heeft ze balie, – en receptiewerkzaamheden uitgevoerd bij fysiotherapeuten en huisartsen. Ze kent de weg bij grotere zorgpraktijken maar verliest daarbij de individuele patiënt niet uit het oog.  In november 2018 maakte ze de overstap naar de mondzorg en werkt ze met veel plezier en inzet bij Arnhem Dental. Tussen de hectiek van alledag is ze in staat om de rust te bewaren en als centraal aanspreekpunt onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Melissa Blanket-Beshay is al ruim 15 jaar werkzaam in de ouderenzorg. Haar drijfveer is ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt. Ze komt uit een horecafamilie en heeft zelf ook een horecaonderneming met succes gerund. Zorgzaam en gastvrij zijn de kernwoorden die op haar lijf zijn geschreven. Ze versterkt het team van Arnhem Dental als balie-assistente sinds maart 2020.